Kruidvat

0900 771 0771

Max prijs 1.30 € per gesprek

Vervolgens voert u de code 217


Deze informatie is gratis beschikbaar op het internet op www.kruidvat.nl

Op alle gesprekken middels vaste nummers wordt een concurrerend bedrag van slechts Max prijs € 1.30 per gesprek gevraagd (gesprekken met een mobiele telefoon zijn duurder).

Bel onze hulplijn op onderstaand telefoonnummer om het telefoonnummer te verkrijgen. Uw gesprek wordt niet doorverbonden met een personeelslid omdat we met een database met telefoonnummers werken. Ons onderzoeksteam heeft de best mogelijke klantenservice- en hulplijnnummers voor alle organisaties en bedrijven waarvan u, ongeacht uw inspanningen, schijnbaar nooit het telefoonnummer zult vinden, samengesteld.

We bewaken onze systemen continu om er voor te zorgen dat we onze gebruikers voorzien van accurate en actuele telefoonnummers voor de juiste afdeling van het juiste bedrijf en de juiste organisatie die u wilt contacteren.Onze uitgebreide directory wordt voortdurend bijgewerkt om te zorgen dat we de laatste nummers van de bedrijven en organisaties die daarin zijn opgenomen, hebben.

Weest u zich er van bewust dat Telefoonnummers.org op geen enkele wijze bevoegd, aangesloten of gerelateerd is door of aan het bedrijf of de organisatie waarmee u contact probeert op te nemen (of die u heeft opgezocht in onze database).

Waarom gebruik maken van onze service

Bespaar tijd proberen om het telefoonnummer dat u nodig hebt. We SMS het nummer van uw telefoon voor toekomstig gebruik